Hos VVS Syd er kunden
altid i fokus

VVS Syd er din autoriserede sparringspartner i Syddanmark, og vi samarbejder med de bedste leverandører på markedet. Dermed behøver du kun at henvende dig et sted, nemlig hos VVS SYD – så garanterer vi dig en løsning af højeste kvalitet, som vil leve 100% op til dine forventninger. Det gælder både privat- og erhvervskunder.

Vores veluddannede personale står altid klar med professionel rådgivning og fagligt kompetent service, når det kommer til VVS-ydelser, energiinstallationer, energioptimering og rørskader.

Hos VVS SYD går vi et skridt ekstra for dig som kunde. Vi ved, at dine VVS-installationer aldrig sover, og at uheldet kan ramme når som helst. Derfor står vi til rådighed 24/7 året uanset opgavens omfang – ingen opgave er for lille til VVS SYD.

VVS Syd udfører alle former for VVS-arbejde og har stor erfaring og ekspertise inden for afløb-, vand- og varmeinstallation samt sikker drift af dine installationer og økonomisk optimering heraf. Vi står klar med hjælpen til dig, uanset om du er privat boligejer, repræsenterer en boligforening eller en virksomhed.